Povestea noastră

Ideea a aparut din timpul Facultatii de Farmacie UMF “CAROL DAVILA” Bucuresti, acolo am invatat sa prepar prima data, era fascinant sa inveti cum sa prepari creme, supozitoare, unguente, diverse solutii medicamentoase. Dupa absolvirea Facultatii de Farmacie am imbratisat activitatea de farmacie cu circuit deschis, timp in care am invatat cat de important este sa fii alaturi de oameni ca si profesionist in domeniul sanatatatii. In paralel nu am renuntat la ceea ce completeaza profesia de farmacist, simteam nevoia de a prepara, de a incerca tot felul de formulari. M-a atras mai mult idea de bio, de natural si am considerat ca este mai sanatos pentru noi, cei din familie daca vom folosi sapunuri si cosmetice bio pentru ingrijirea personala. Apoi incurajata fiind de familie, mi-am pus in aplicare planul, desigur cu studiu suplimentar despre tipurile de ten, produsele bio, sapunuri si produse cosmetice si am inceput sa le dau spre testare si prietenilor, intregii familii si colegilor. Din fericire parerile au fost pozitive, multi dintre prieteni chiar m-au rugat sa prepar o gama mai mare de produse, toate acestea m-au incurajat sa merg mai departe, sa studiez, sa gandesc si alte retete de sapunuri si sa incep sa prepar treptat si alte produse cosmetice. Le multumesc pentru asta!

Apoi eu si sotul meu indragostiti fiind de lavanda, ne-am gandit cum ar fi sa plantam lavanda in gradina noastra si sa ne preparam propriul sapun cu lavanda. De aici a inceput sa se contureze si mai bine viitorul nostru in stransa legatura cu lavanda si produsele cosmetice, asa ca s-a implinit visul nostru si l-am numit „LAVENDERANNA”. Am creat propriul laborator in care folosim ingrediente naturale si organice, certificate, pentru obtinerea produselor cosmetice. Produsele sunt sigure, testate si notificate pe portalul comisiei UE.

Va recomandam cu drag produsele noastre, deoarece sunt preparate cu pasiune si drag pentru lucruri frumoase pe care dorim sa le impartasim cu dumneavoastra.

background-15

Ana-Maria PREDA / Farmacist 🙂

Toate produsele comercializate sunt originale, atent selecţionate şi testate de noi.
Toate sunt fără ingrediente nocive pentru tine şi planetă.

LavenderaNNa products are hand-made using only 100% natural ingredients. We make our soaps in the old world tradition with pure essential oils, wild and organic herbs, and certified organic vegetable oils, without any harmful chemicals and additives. Our soap-making method is gentle, cruelty-free, ethical, and 100% environmental-friendly. Our soaps are pure, lovely, fragrant, healthy for you and your family, and safe for the environment.

Livrare Gratuita

La comenzi peste 250 lei

Relatii Clienti

Luni-Vineri: 09:00 – 17:00

Comenzi Telefon

0755.133.397
0757.018.625

100-garantie

Produse cosmetice naturale

Vezi produse

RON Leu românesc
EUR Euro