Blog

IMG_7734
Sfatul farmacistului LAVENDERaNNa

Bine aţi venit în laboratorul LAVENDERaNNa, aici vă întâmpin cu minunatele săpunuri şi cosmetice naturale, handmade, formulate şi preparate de mine, Ana-Maria Preda, farmacist pasionat care doreşte să vă facă cunoscute beneficiile utilizării produselor cosmetice naturale şi să sfătuiască oamenii astfel încât să acorde mai multă atenţie produselor de igienă şi de îngrijire a corpului. Este foarte important ca în rutina zilnică de igienă să folosim produse cosmetice care să ajute la menţinerea sănătăţii pielii.

Vă sfătuiesc în acest sens deoarece functiile pielii, fie ele legate de metabolismul pielii sau de legăturile cu celelalte sfatul farmacistului lavenderannaorgane şi sisteme, fac ca pielea să nu mai fie considerată doar o membrană protectoare, ci un organ care protejează corpul de leziuni mecanice şi microorganisme, apărând integritatea organismului, având funcţie secretorie, funcţie de termoreglare, funcţie exteroceptoare, contribuind şi în procesele imunologice şi hematopoietice. Pentru că pielea este o suprafaţă receptorie extreme de vastă care leagă mediul înconjurător cu tot organismul, este denumită şi “poarta de acces” spre corpul nostru a substanţelor şi ingredientelor care vin din mediul extern.

Cel mai grav pentru noi este atunci când folosim substanţe chimice care distrug bariera pielii, acestea pot ajunge în sange şi pot deveni riscante în urma absorbtiei, având efecte nedorite: alergii, dezvoltare de compuşi toxici, mai ales când sunt aplicate în cantităţi prea mari şi foarte des sau când au concentraţii mai mari decât cele premise.

De aceea prin activitatea noastră la laboratorul LAVENDERaNNa, doresc să fac o schimbare în bine, să încurajăm oamenii să folosească cât mai multe produse cosmetice naturale, care pot fi şi accesibile şi bune în acelaşi timp, trebuie doar să încerce să le folosească cât mai mulţi oameni. O dată încercate nu ai cum să te mai întorci la vechile obiceiuri.

Cu drag si prietenie,

Farmacist Ana-Maria Preda

Share this post

Leave your thought here

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RON Leu românesc
EUR Euro