Modalitati de plata

Modalitati de plata lavenderanna.ro

O varietate de optiuni de plata, in functie de preferinte:

1. PLATA LA LIVRARE

Daca selectezi optiunea “Plata la livrare”, in momentul primirii coletului trebuie sa inmanezi curierului suma aferenta produselor comandate.

Cel mai bine este ziua primirii coletului să ai la tine suma calculată pe care trebuie să o plătești pentru comandă.

Daca selectezi optiunea “Plata la livrare” costurile de livrare vor fi incluse în preț, după cum urmează: PRIN CURIER : 15.00 lei

2. PLATA PRIN TRANSFER BANCAR

In contul bancar IBAN RO92BTRLRONCRT0488247501 deschis la Banca Transilvania – Sucursala Galati pe numele S.C. Lavender Anna SRL. Dupa depunere, pentru o comunicare eficienta si rapida ne puteti trimite OP-ul sau chitanta la adresa de e-mail: office@lavenderanna.ro;

3. PLATA PRIN CARDUL BANCAR

plata cu cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2). Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, cerasus.ro foloseste platforma MobilPay.

Dupa trimiterea comenzii, vei fi directionat catre pagina Netopia mobilPay pentru introducerea datelor de pe card. Poti sta fara griji, nu iti vom cere niciodata codul PIN!

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata MobilPay, lavenderanna.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.

Daca ai intrebari, ne poti contacta de luni pana vineri, in intervalul 09.00 – 17.00 la nr de telefon 0755 133 397 sau pe email, la adresa office@lavenderanna.ro

Spor la shopping!

Orice comanda plasata pe site-ul nostru trebuie confirmata telefonic si pe mail de catre dumneavoasta, inainte de a fi procesata.
Nicio informatie bancara nu este inregistrata aceasta fiind transmisa direct catre procesatorul de plati printr-o conexiune criptata si securizata.
RON Leu românesc
EUR Euro